Uusi suomenkielinen Twerk -koreografia Jasmin Kruusilta!

jasmin kruus wonder online Oct 04, 2024
Jasmin Kruus - Wonder online - Twerk tunti koreografia

Uusi Twerk-kurssi Jasmin Kruusin johdolla

Twerk Koreografia tunti!

Lanseeraushintaan 19,90€!

Tanssin iloa ja itseilmaisua parhaimmillaan! Jasmin Kruusin energinen ja mukaansatempaava Twerk Class on nyt saatavilla Wonder Online -alustalla. Tämä avoimen tason kurssi johdattaa sinut twerkin maailmaan, ja voit oppia vauhdikkaan koreografian Saucy Santanan hittikappaleen Booty tahtiin.

Kurssi sopii kaikille tasoille – aloittelijoista kokeneempiin tanssijoihin. Jasmin tarjoaa turvallisen ja kannustavan oppimisympäristön, jossa pääset nauttimaan liikkeestä ja musiikista samalla kehittäen tekniikkaasi.

Lanseeraushinta on 19,90€, ja tarjous on voimassa vain pari päivää sunnuntaihin 6.10. klo 23:59 saakka. Sinulla on lisäksi 90 päivää aikaa suorittaa kurssi omaan tahtiisi.

OPETTAJA JASMIN KRUUS

Jasmin Kruus – Energinen ja monipuolinen tanssinopettaja

Jasmin Kruus on iloinen ja energinen tanssinopettaja, jonka tyyli on sekoitus eri tanssilajien vaikutteita. Hänen opetustyylistään välittyy rakkaus musiikkiin ja liikkeeseen, ja vuosien varrella Jasmin on hakenut inspiraatiota tanssilleen niin baletista, hiphopista kuin commercial-tyyleistäkin. Tällä hetkellä hänen sydäntään lähimpänä ovat twerk, reggaeton, commercial ja heels.

Tunneillaan Jasmin yhdistää hauskanpidon ja teknisen osaamisen, ja hän kannustaa oppilaitaan nauttimaan liikkeestä ja esiintymisestä täysillä. Hänelle on tärkeää, että oppilaat voivat turvallisessa ympäristössä ilmaista itseään vapaasti ja kehittyä omassa tahdissaan. Jasmin on myös tunnettu siitä, että hän elää ja hengittää musiikkia – joskus jopa laulaen koreografian tahdissa!

Opettamisen lisäksi Jasmin valmentaa omaa kisaryhmäänsä ja esiintyy aktiivisesti eri kokoonpanoissa. Hänet voi nähdä lavalla niin Tinzen tanssijana kuin myös omien projektiensa kautta.

www.wonderclubonline.com

 

 

Subscribe to get tips and tricks to level up your skills.